Suosimme vektorigrafiikkaa, jotta tulostusjälki olisi parasta mahdollista. Vektorigrafiikassa materiaali on muodostettu toisiaan yhdistävistä viivoista, jolloin lopputulosta pystyy skaalaamaan loputtomasti ilman, että laatu kärsii. Materiaalia pääsee myös muokkaamaan ja käsittelemään jälkikäteen. Tekstiä sisältävä materiaali tulee olla joko viivoiksi muutettua grafiikkaa tai tiedoston mukana tulee olla fonttitiedosto, jota tekstiin on käytetty.

-tiedostomuotoja ovat esimerkiksi .ai, .eps, .svg, .cmx, .pdf

Värilogojen toimitus CMYK tai Pantone väreissä, koska tulostamme materiaalin ulos 4-väri tulostimella. RGB logoissa värimaailma voi heitellä hiukan alkuperäisestä.
Pikseligrafiikassa kyse on yhdestä kuvasta, joka muodostuu miljoonista pienistä pisteistä. Pikseligrafiikalle ei pysty tekemään juurikaan jälkikäsittelyitä. Riittävän hyvälaatuisesta kuvastaa pystyy kuitenkin myös tulostamaan painatusmateriaalia. Kuvaan tulee piirtää samalla tavalla leikkuuviivat kuin vektorigrafiikalliseen materiaaliin. Kuva olisi hyvä olla laadultaan 300ppi (pixels per inch), jolloin laatu kestää sen, jos esim. kuvan alkuperäistä kokoa täytyy kasvattaa (netistä ladatut kuvat ovat yleisesti 72ppi).

-tiedostomuotoja ovat esimerkiksi .jpg, .tiff, .png, .psd, .pdf

PDF -tiedostomuotoon pystyy tallentamaan mitä tahansa, joten tämä ei automaattisesti tarkoita, että kyseessä on vektorigrafiikkaa.